Menukaart

Altijd Lekker

 

Franse Geay oesters per stuk (indien voorradig)

klassiek met vinaigrette en citroen of Japanse stijl

4,50
Pan con tomate (spaans geroosterd brood, knoflook, basilicum)7,50
Tapasplankje om te delen (oude kaas, olijven, salami, tomaatjes)16,50
Jamon Ibèrico Ι pickles Ι olijven19,95

Voorgerechten

Gepofte rode en gele bieten gepocheerde vijg Ι oude geitenkaas Ι cashew (V)11,50
Mousse van knolselderij |chutney pompoen en mango | Parmezaan | gemarineerde tomaat (V)11,50
Kreeftensoep | kreeft | Hollandse garnalen Ι rouille Ι brioche Ι Gruyère12,50
Wagyu carpaccio | truffelmayonaise | geroosterde pompoenpitten | Grana Padano Ι rucola15,50
Knoflookgamba’s | linguine salade | zoetzure sjalot Ι aïoli van kreeft15,50
Kalfszwezerik | gebakken appel | eendenlever | Calavados saus18,50
Gerookte paling | brioche | mousse van paling | appel | mierikswortelmayonaise16,50
 Salade 1/2 kreeft Ι citroenmayonaise22,50

Hoofdgerechten

Paddenstoelen risotto | arborio rijst Ι gegrilde koningszwam | Grana Padano (V)22,50
Geitenkaastaart | feta | rode ui | hazelnoot (V)22,50
Dagverse vis | de beste keuze van Jan van As Zeevishandel | bijpassende saus26,50
Kalfsentrecôte | gegrild | béarnaisesaus28,50
Lamsfilet | honing-tijm-knoflooksaus29,50
Tournedos saus naar keuze: portsaus Ι pepersaus Ι béarnaisesaus                   (met eendenlever + € 7,50)37,50
Hele ponds kreeft Thermidor | gegratineerd | saus van Gruyēre49,50
Zeetong a la mauniere Ι in roomboter gebakken Ι remouladesaus Ι citroen51,50

Nagerechten

Creme Catalana | sinaasappel | kaneel Ι roomijs van Licor 4310,50
Chocolademousse | donkere en witte chocolademousse | rood fruit10,50
Caramel-notentaartje | 70% chocolade Ι ijs van boerenjongens10,50
Wentelteefjes | suikerbrood Ι bloedsinaasappel Ι tonkabonenparfait12,50
Kaasplank | zorgvuldig samengesteld Ι notenbrood14,50