Menukaart

Altijd Lekker

 

zeeuwse platte oesters per stuk (indien voorradig)4,50
Hors – d’oeuvre van wild16,50
Jamón Ibérico met pickles en olijven19,50

Voorgerechten

Bospaddenstoelenbouillon|rijk gevuld (V)6,95
Bloemkool|diverse bereidingen|burrata|beurre noisette|hazelnoot (V)11,50
Rouleaux van fazant|paddenstoelenduxelles|spicy mango chutney12,50
Wagyu carpaccio|rucola|oude kaas|krokante ui15,50
Duo van ossenworst en koolvis|linzensalade|balsamico vinaigrette16,50
Zwezerik|krokant gebakken|parelgort|courgette|tomaat18,50
Cocktail ‘Fruits de Mer’|kreeft|coquille|hollandse garnalen|sereh|dille22,50

Hoofdgerechten

Notenlasagne|pastinaak|zoete aardappel|zwarte knoflook|mosterdcreme (V)22,50
Geitenkaastaart|feta|geroosterde bimi|hazelnoot (V)22,50
Dagverse vis|Jan van As Zeevishandel|bijpassende saus26,50
Kalfssukade|langzaam gegaard|appelstroop|topinambur|schorseneer27,50
Hertenbiefstuk|wildsaus|knolselderij|kweepeer|gepofte aardappel28,75
Tournedos|Tawny portsaus (met eendenlever + € 7,50)34,50
Hele ponds kreeft|gegratineerd|Parmezaan|bladspinazie47,50
Zeetong|a la meuniere48,75

Nagerechten

Cheesecake|mandarijn|5 spices  9,95
Brownie|karamel-zeezout ijs|saus van witte chocolade en baileys10,50
Madeleines|bruine rum-walnoot ijs10,50
Dessert van de week|creativiteit van onze chef-patissier10,50
Kaasplank|zorgvuldig samengesteld|notenbrood14,50