Menukaart

Om te beginnen

Franse Geay oesters per stuk (indien voorradig)

klassiek met vinaigrette en citroen of Japanse stijl

4,50
Bruschetta (Italiaans geroosterd brood, knoflook, tomaat, paprika basilicum)9,00
Jamon Ibèrico Ι geroosterd knoflookbrood (2 personen)24,50

Voorgerechten

Kreeftensoep Ι Hollandse garnalen | gamba14,50
Rundercarpaccio Ι pesto | grana padano | rucola | pijnboompitten16,50
Cocktail “Fruits de mer” Ι kreeft | gamba | rivierkreeftjes | cocktailsaus27,50

Hoofdgerechten

Tournedos Ι mousseline | paddenstoelen | asperge | jus de veau (Rossini + € 7,50)37,50
Hele ponds kreeft Thermidor Ι gegratineerd49,50
Zeetong a la meuniere Ι in roomboter gebakken | remouladesaus | citroen51,50

√ Bij ons zijn alle hoofdgerechten inclusief frites en salade!