Menukaart

Altijd Lekker

 

Platte zeeuwse oesters per stuk (indien voorradig)4,50
Gerookte zalm mimosa met rode ui, ei, mayonaise en kappertjes14,95
Wagyu carpaccio|rucola|pijnboompitten|Parmiggiano15,50
Jamón Ibérico met pickles en olijven19,50

Voorgerechten

Krachtige tomatenbouillon|zongedroogde tomaat|lente ui (V)6,50
Panna cotta van geitenkaas|proeverij van asperges (V)12,50
Pastrami van eendenborst|asperges|kropsla|sesam-soja vinaigrette13,50
Gerookte asperges|terrine van biologische eendenlever15,50
Sashimi van zalm|gerookte paling|bereidingen van witte asperges16,50
Handgesneden steaktartaar|truffel|zoetzure groenten|gepocheerd ei17,50

Hoofdgerechten

Taartje van geitenkaas|uiencompote|gebrande noten|mini groenten (V)21,50
Huisgemaakte ravioli|ricotta en spinazie|ratatouille|gremoulata|citroen (V)22,50
Dagverse vis|Jan van As Zeevishandel|bijpassende saus24,50
Lamsrugfilet en koteletjes|baba ganoush|courgette|tomaat|braadjus29,50
Tournedos|paddenstoelen|rode wijnsaus   (foie gras + €7,50)34,50
Hele ponds kreeft “Thermidor”47,50
Zeetong|a la meuniere48,75

Nagerechten

Citroentaartje|witte chocolade ijs9,50
Hangop|brownie|banaan-rum roomijs|pinda crumble en banaanpapier10,50
Dessert van de week|creativiteit van onze chef-patissier10,50
Witte chocolade en mascarpone mousse|champagne|sinaasappel sorbet10,50
Kaasplank|Michel van Tricht|vijgenchutney|notenbrood14,50