Menukaart
Altijd Lekker
Franse Geay oesters per stuk (indien voorradig) klassiek met vinaigrette en citroen of Japanse stijl | € | 4,50 |
Bruschetta (Italiaans geroosterd brood, knoflook, tomaat, paprika basilicum) | € | 7,50 |
Jamon Ibèrico Ι geroosterd knoflookbrood (2 personen) | € | 24,50 |
Voorgerechten
Pompoensoep (V) Ι gegrilde paprika | geroosterde pepita | € | 7,50 |
Gegrilde kingboleet (V) Ι romige epoisses polenta | amandel | crispy onion | gebrande knolselderij | € | 12,50 |
Gerookte kwartelfilet Ι “pulled kwartel” | rode witlof | chipotle mayonaise | € | 14,50 |
Rundercarpaccio Ι pesto | grana padano | rucola | pijnboompitten | € | 15,50 |
Gepekelde makreel Ι groene kruidencrumble | Japanse venkel | creme van peen | bosui-olie | gemberroom | € | 15,50 |
Kalfstartaar Ι shi-itake | cashew | oosterse dressing | radijs | € | 16,50 |
Cocktail “Fruits de mer” Ι kreeft | gamba | Hollandse garnalen | cocktailsaus | € | 27,50 |
Hoofdgerechten
Curry van vergeten groenten (V) Ι couscous | naanbrood | € | 22,50 |
Eendenborstfilet Ι gestoofde rode kool | eigen jus | pistascheknödel | € | 24,50 |
Dagverse vis Ι de beste keuze van Jan van As Zeevishandel | € | 26,50 |
Tournedos Ι knolselderijmousseline | bospaddenstoelen | gekonfijte sjalot | € | 37,50 |
Kalfswang Ι zacht gegaard | winterse groenten | eigen jus | € | 32,50 |
Hele ponds kreeft Thermidor Ι gegratineerd | saus van Gruyère | € | 49,50 |
Zeetong a la meuniere Ι in roomboter gebakken | remouladesaus | citroen | € | 51,50 |
√ Bij ons zijn alle hoofdgerechten inclusief frites en salade!
Nagerechten
Proeverij van 3 soorten ijs Ι slagroom | € | 9,75 |
Tartelette van walnootfrangipane Ι witte chocolademousse | sinaasappelroomijs | € | 10,50 |
Tarte tartin van goudreinet Ι vanille ijs | kaneel-karamel dulce leche | € | 10,50 |
Hazelnootganache Ι semi freddo van cappuccino | karamelcreme | € | 10,50 |
Kaasplank Ι zorgvuldig samengesteld | notenbrood | € | 14,50 |