Menukaart
Altijd Lekker
zeeuwse zomer oesters per stuk (indien voorradig) | € | 4,50 |
Hollandse nieuwe met gesnipperd uitje (met aquavit € 7,50) | € | 4,95 |
Salade “Ceasar style” (met gebakken kip of gamba’s €17,50) | € | 10,00 |
Jamón Ibérico met pickles en olijven | € | 19,50 |
Voorgerechten
Beekse waterkerssoep|croutons (V) | € | 6,75 |
Parelcouscous|biet|gegrilde perzik|geitenkaas (V) | € | 11,50 |
Ibericoham met gekonfijte eendenbout|notencrumble|granaatappel | € | 15,50 |
Wagyu carpaccio|rucola|oude kaas|krokante ui | € | 15,50 |
Tataki van rund en sushi van tonijn|sojasaus | € | 16,50 |
Handgesneden steaktartaar|picalilly|zoetzure groenten | € | 17,50 |
Salade Canadese kreeft|bleekselderij|bloody mary sorbet | € | 22,50 |
Hoofdgerechten
Lasagne|Italiaanse truffelkaas|gemarineerde courgette|portobello (V) | € | 21,50 |
Zomerse risotto|venkel|doperwt|burrata|coeur de boeuf tomaat (V) | € | 22,50 |
Tonijnsteak|Siciliaanse pistache dressing|geroosterde venkel | € | 27,50 |
Kalfsmedaillons|rode wijnsaus | € | 28,50 |
Tournedos|pepersaus | € | 34,50 |
Hele ponds kreeft van de grill|hollandaise saus | € | 47,50 |
Zeetong|a la meuniere | € | 48,75 |
Chateau Briand|2 personen|bearnaisesaus | € | 70,00 |
Nagerechten
Coupe aardbeien|vanille ijs|slagroom | € | 8,50 |
Creme brulee|vanille|frambozen ijs|vlierbloesem espuma | € | 10,50 |
Dessert van de week|creativiteit van onze chef-patissier | € | 10,50 |
Gembercake|vegan|luchtige brownie|koffie cremeux|kokos-citroen ijs | € | 10,50 |
Kaasplank|Michel van Tricht|vijgenchutney|notenbrood | € | 14,50 |