Opening Aspergeseizoen 12 april

Wij nodigen u van harte uit voor onze gezellige avond met live-muziek op 12 april a.s.

Aperitief vanaf 18.00 uur

Aanvang diner 19.00 uur

Muziekale ondersteuning:

Marieke van Ruitenbeek en Boerenmaasjazz

Aspergemenu

amuse

Tartaar van asperge met paddenstoelenduxelles en krokant van Reypenaer

voorgerecht

Met basilicum gemarineerde asperges met een mousse van asperge en in rijstpapier gefrituurde eidooier

soep

Frisse doperwtensoep met licht gerookte asperges en gerookte zalm met kerrieolie

tussengerecht

Gegrilde asperges met een rouleau van kwartel, saltufo worst en een crème van morilles

hoofdgerecht

Traditionele asperges “Flamande”

dessert

Verse aardbeien met sinaasappelkrokant, crème brûlée roomijs en warm vanilleschuim

€ 49,95 p.p.

Indien u niet van vis/vlees houdt, gelieve dit bij de reservering door te geven.

Reserveren noodzakelijk; dit kan telefonisch via 024-6841295