A la carte kaart

Altijd Lekker

 

Gerookte zalm Mimosa met rode ui, ei, mayonaise en kappertjes met toast14,50
Hors d’oeuvre varié17,95
Jamon Iberico met pickles en olijven19,50
Salade Ceasar stijl dressing met croutons en parmezaan10,00
   (€ 7,50 toelage krokante kip of gamba’s)

Voorgerechten

Soep van Beekse waterkers (V)6,50
Burrata met olijfolie, basilicum en diverse soorten tomaatjes (V)12,50
Diverse soorten meloen met serranoham13,50
Carpaccio van ossenhaas, pecorino en pijnboompitten14,75
Zacht gegaarde bio-eendenlever paté, bereidingen van abrikoos met briochebrood15,50
Gegrilde coquilles, bereidingen van bloemkool met hazelnoot en truffel15,75
Cocktail van hollandse garnaaltjes, avocado en cocktailsaus16,50
 Vitello Tonnato nieuwe stijl16,50

Hoofdgerechten

Gegrilde mediterraanse groenten met geitenkaas (V)19,50
Verse groene lintpasta met gewokte paddenstoelen in een romige saus (V)

gewokte gamba’s i.p.v. paddenstoelen tegen een meerprijs van

19,50

7,50

Gebakken kemperhoenfilet geserveerd met mosterdsaus

Dagverse vis van Jan van As Zeevishandel met een proeverij van groenten, aardappel en bijpassende saus of vinaigrette

22,50

24,95

Lamsrack met zomerse groenten en eigen braadjus28,50
Tournedos met Bearnaisesaus29,50
Duo van kalfshaas en kalfszwezerik met saus van cèpes31,00
1/2 Ponds kreeft (Thermidor of l’Armoricaine)29,50
1 Ponds kreeft (Thermidor of l’Armoricaine)44,50
Zeetong à la Meunière (500/600 gram)44,50

Nagerechten

Coupe Mont Blanc8,75
Verschillende bereidingen van rood fruit10,50
Dessert van de week10,50
Kaasplateau, zorgvuldig samengesteld door onze chef12,50

 

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail