A la carte kaart
Altijd Lekker
Gerookte zalm Mimosa met rode ui, ei, mayonaise en kappertjes met toast | € | 14,50 |
Hors d’oeuvre varié | € | 17,95 |
Jamón Ibérico met pickles en olijven | € | 19,50 |
Salade “Ceasar-stijl dressing” met croutons en Parmezaan | € | 10,00 |
(€ 7,50 toelage gesauteerde kip of gamba’s) | ||
Voorgerechten
Licht gebonden crèmesoep van flespompoenen (V) | € | 6,75 |
Diverse bereidingen van knolselderij (V) | € | 11,50 |
Gebakken kippenlevertjes spekjes en Calvados, met appel en balkenbrij | € | 12,50 |
Zalm-heilbotcarpaccio met een frisse salade en kruidenmayonaise | € | 13,50 |
Huisgemaakte wildpaté met cranberry compote | € | 14,50 |
Carpaccio van ossenhaas, Parmezaan en pijnboompitten | € | 14,75 |
King Crab poten met zilte groenten en een mayonaise van zeewier | € | 16,50 |
Gesauteerde kikkerhammetjes in een tuinkruiden-knoflooksaus | € | 17,50 |
Hoofdgerechten
Canneloni van koolbladen, gevuld met paddenstoelen, bonencassoulet en een saus van Comté (V) | € | 19,50 |
Verse lintpasta met gewokte paddenstoelen in een romige saus (V) gewokte gamba’s i.p.v. paddenstoelen tegen een meerprijs van | € € | 19,50 7,50 |
Rack van gepekeld speenvarken, geserveerd met een sauce Dijonnaise | € | 23,50 |
Dagverse vis van Jan van As Zeevishandel | € | 24,95 |
Gekonfijte eendenbout met vergeten groenten en een saus van cêpes | € | 26,00 |
Tournedos met Bordelaise saus en geschaafde rundermerg | € | 29,50 |
Duo van kalfshaas en kalfszwezerik met choronsaus | € | 31,00 |
Zeetong à la Meunière (500/600 gram) | € | 44,50 |
Nagerechten
Coupe ijs met Amaretto en karamel | € | 8,95 |
Dessert van de week | € | 10,50 |
Moelleux van chocolade met meerdere bereidingen van chocolade | € | 11,50 |
Kaasplateau, zorgvuldig samengesteld door onze chef | € | 12,50 |