A la carte kaart

 

voorgerechten

paddenstoelenbouillon met manzanilla sherry en opgeslagen room V5,95
roquefort met peer, gerookte amandel en knolselderij van de B.G.E. V8,95
steak tartaar met gepocheerde eidooier en knoflookschuim10,50
gerookte paling met gelakt buikspek, komkommer, crème fraîche kaviaar11,50
ceviche van coquilles met crème van avocado, dragonmayonaise,          parelcouscous en kiemen12,50
carpaccio van ossenhaas met pesto, pijnboompitten, parmezaan en rucola13,95

hoofdgerechten

prei van de B.G.E. met gebakken bloemkool, hazelnoot, saus van eekhoorntjesbrood en gefrituurde eidooier V19,95
gestoofd en gelakt iberisch ribvlees met gemarineerde ananas en pindasaus21,50
gewokte gamba’s met shi-i-take, gefrituurde uienringen en tai-soy dressing23,50
gebakken eendenborstfilet met honing en dukkah, wortelcompôte, schuim van bloemkool en amandel en gemberjus24,50
gegrilde tournedos met auberginekaviaar, gebonden ossenstaartjus en gepofte prei29,00
zeetong a la meunièredagprijs

nagerechten

ananas met specerijen en karamel met yoghurtroomijs8,25
bereidingen van koffie, kardemom, limoen en mango8,50
witte chocolade panna cotta met een gelei van kersen en kamansisorbet8,95
kaasplankje met notenbrood en vijgenchutney10,50