A la carte kaart

 

Voorgerechten

 

Panna cotta van geitenkaas met zoetzure druif en een spread van Gorgonzola (v)8,95
Huisgemaakte ossenworst met mayonaise van Oloroso Sherry, espuma van bieslook en Beekse uitjes9,95
Carpaccio van coquile met limoen, basilicum en een gel van Hamka’s10,50
Gamba in kataifideeg met bisque en bosui11,50
Limburgs runden “zuurvlees” met appel en gerookte paling12,50
Carpaccio van ossenhaas met oude Reypenaer, pesto, pijnboompitten en rucola13,95

Hoofdgerechten

Porta bella met duxelles, gekonfijte prei en spiegelei (v)19,50
Fish’n chips met remouladeschuim22,50
Krokant gebakken kalfszwezerik met kalfssukade, aardappelmousseline en kalfsjus27,50
Gegrilde runderentrecôte met schuim van spinazie en knoflook27,50
Tournedos met jus gemonteerd met eendenlever29,00
Zeetong a la meunière 

 

dagprijs

Nagerechten

Passievruchtenbavarois met Bourbon vanilleijs7,50
Granitè van mango en rum met witte chocolade7,95
Citroentaart met rromijs van Nougat de Montelimar8,50
Sinaasappelparfait met ganache van pure chocolade en Belgisch chocoladeijs8,95
Kaasplateau met met appelstroop en notenbrood10,50

 

Diner voor twee

voorgerecht
Steak tartaar met Beekse uitjes,gebrande eidooier en een crème van geroosterde knoflook
hoofdgerecht
Chateaubriand met aardappelmousseline, groene asperges en truffeljus
nagerecht
 After Eight….. de combinatie van mint en pure chocolade € 89,00