A la carte kaart

 

Voorgerechten

Boeren groentesoep5,95
Terrine met gerookte forel, rivierkreeftjes en haringkaviaar8,95
Gebakken kippenlevertjes me Madeira, champignons en spek9,50
Espuma van foie gras met gekaramelliseerde briochebrood en noten9,95
Sashimiplateau van zalm en tonijn met soja en wakamé12,50
Carpaccio van ossenhaas met oude Reypenaer, pesto, pijnboompitten en rucola13,95

Hoofdgerechten

Lauwwarme Camembert Isigny met peer en schuim van gefermenteerde wortel (v)18,50
Gebakken krokante kalfssukade met snijbonen en gepocheerde peer20,50
Snoekbaars gegaard in Japanse bouillon met zeekraal23,50
Lamsfilet met krokante knoflook en honing-tijmsaus27,50
Tournedos met kalfsjus gemonteerd met eendenlever29,00
Zeetong a la meunière 

 

dagprijs

Nagerechten

Verse aardbeien met aardbeiensorbet7,50
Diverse bereidingen van kersen en witte chocolade8,00
Spijker coupe met vers fruit en slagroom8,00
Tartelette met pure chocoladeganache en frambozen8,50
Gateau chaud met bourbon vanilleijs8,50
 Kaasplateau met vijgen-notenchutney 10,50