A la carte kaart

 

voorgerechten

 

heldere tomatenbouillon met concasse van tomaat en venkel   5,50
rouleau van gerookte zalm en krab met een mayonaise van vadouvan   8,95
salade met parmaham, hollandse asperges, zongedroogde tomaten en

balsamicodressing

   9,95
licht gerookte langoustine met komkommer en crème van bospeen 11,95
carpaccio van ossenhaas met pijnboompitten, pesto en oude reypenaer 12,95
gebakken kikkerbillen met knoflook, groene kruiden en knoflook 14,95

hoofdgerechten

met groenten gevulde wrap, gegratineerd met geitenkaas18,50
gestoofde iberico procureur met aziatische lak, sesam en paksoi21,50
gebakken schelvis met mosselen en chorizo22,50
gebakken tournedos met pepersaus27,50
gebakken lamsfilet met een saus van gekaramelliseerde knoflook en

petit pommes

28,75
zeetong a la meunièredagprijs

nagerechten

aardbeien “romanoff”7,75
karamelroomijs met suikerbrood7,95
baked alaska met viooltjes en een sorbet van rode martini8,25
kaasplankje met vijgenchutney en notenbrood9,95
grand dessert9,95