A la carte kaart

 

voorgerechten

crouton met tomaat, pesto en gorgonzola met een salade van gerookte bietjes, appel en witlof8,25
bouillon van soja met dim sum gevuld met iberico stoofvlees, gefermenteerde knoflook en groene asperges8,75
rivierkreeftjes met limoen, avocado en luchtige tomaat11,95
carpaccio van ossenhaas met truffelvinaigrette, pijnboompitten en oude reypenaer12,95
paling op toast met garnalenpoeder en zoetzure ananas15,95

hoofdgerechten

gefrituurde delice de bourgogne met vossenbessensaus18,50
linguini met gebakken gamba’s en een saus van vadouvan21,50
gebakken tournedos met een saus van cepes, honig en cognac27,50
gebakken tournedos met pepersaus27,50
op klassieke wijze gebakken kalfsentrecote met “beurre relais de venise”28,75
zeetong a la meunièredagprijs

nagerechten

mousse van witte chocolade, honing en ananas7,95
aardbei, aardbei, aardbei8,25
spekkoek met kiwisorbet8,75
tartelette van rabarber met vanille, citrus, yoghurt en gebakken chocolade8,95
kaasplateau met vijgenbrood en appelstroop9,95