A la carte kaart

 

voorgerechten

 crèmesoep van rode linzen V5,75
quinoasalade met gegrilde bietjes, radijs en zwarte peper-knoflook dressing V8,25
bombe van eend, hibiscus, peer en gerookte amandelen8,75
gemarineerde zalm op krokante risotto met citrusmayonaise8,95
tartaar van tonijn met yuzu en mayonaise van wasabi10,50
carpaccio van ossenhaas met pijnboompitten, oude kaas en truffelvinaigrette12,95

hoofdgerechten

geroosterde pompoen met schorseneren, puree van aardappel,

krokante boerenkool en een saus van gepofte kastanje V

18,95
wildzwijn medaillons met aardappelpuree, spruitjes en rode kool21,50
fazantfilet met zuurkool, specerijenjus en een bataatpuree24,50
gebakken rogvleugel met een crème van pompoen , truffelaardappel en een vadouvanjus26,50
gebakken tournedos met morillejus28,50
zeetong a la meunièredagprijs

nagerechten

tarte Tatin met kaneelroomijs7,75
hemelse modder met grue de cacao en olijfolie7,95
crèmeux van bloedsinaasappel met tonkabonenmousse, bloedsinaasappelgel en krokant van bittere chocolade8,50
pure chocolade ganache met bastognekruim, rode bessen en pure chocolade ijs8,50
kaasplankje met notenbrood9,95