A la carte kaart

 

Voorgerechten

 

Bisque d’Homard8,95
Te land, ter zee en in de lucht (palingbouillon, gestoofde kool en krokante kip)9,50
In biet gemarineerde buffelmozzarella met savoracrème en ingelegde radijs (v)9,50
Eend & brioche (warm brioche brood, eendenleverspread, gerookte eendenborst en rillette)10,50
Gebrande langoustine met topinamboer, kerrie en cornichons12,75
Carpaccio van ossenhaas met truffelmayonaise, Reypenaer, pijnboompitten en rucola14,25

Hoofdgerechten

Knolselderij in hooi gegaard met pompoencrème en koningsoesterzwam (v)19,00
Gebakken heilbotfilet met een schuim van rode curry en Chenin blanc20,50
Hertensukade met Hollandaisesaus, prei, aardappelmousseline en beukenzwam24,00
Bavette met rode portsaus, pastinaak en een crème van peer26,50
Tournedos met truffeljus en rôsti29,00
Zeetong a la meunièredagprijs

Nagerechten

Diverse bereidingen van mokka7,50
Witte chocolade panna cotta met rood fruit7,95
Passievrucht cheesecake met ananassorbet7,95
Pure chocolade met ruby chaisorbet8,50
Kaasplateau met ingelegd fruit10,50