A la carte kaart
Altijd Lekker
Platte zeeuwse oesters per stuk (indien voorradig) | € | 4,50 |
Gerookte zalm mimosa met rode ui, ei, mayonaise en kappertjes | € | 14,95 |
Wagyu carpaccio|rucola|pijnboompitten|Parmiggiano | € | 15,50 |
Jamón Ibérico met pickles en olijven | € | 19,50 |
Voorgerechten
Krachtige tomatenbouillon|zongedroogde tomaat|lente ui (V) | € | 6,50 |
Panna cotta van geitenkaas|proeverij van asperges (V) | € | 12,50 |
Pastrami van eendenborst|asperges|kropsla|sesam-soja vinaigrette | € | 13,50 |
Gerookte asperges|terrine van biologische eendenlever | € | 15,50 |
Sashimi van zalm|gerookte paling|bereidingen van witte asperges | € | 16,50 |
Handgesneden steaktartaar|truffel|zoetzure groenten|gepocheerd ei | € | 17,50 |
Hoofdgerechten
Taartje van geitenkaas|uiencompote|gebrande noten|mini groenten (V) | € | 21,50 |
Huisgemaakte ravioli|ricotta en spinazie|ratatouille|gremoulata|citroen (V) | € | 22,50 |
Dagverse vis|Jan van As Zeevishandel|bijpassende saus | € | 24,50 |
Lamsrugfilet en koteletjes|baba ganoush|courgette|tomaat|braadjus | € | 29,50 |
Tournedos|paddenstoelen|rode wijnsaus (foie gras + €7,50) | € | 34,50 |
Hele ponds kreeft “Thermidor” | € | 47,50 |
Zeetong|a la meuniere | € | 48,75 |
Nagerechten
Citroentaartje|witte chocolade ijs | € | 9,50 |
Hangop|brownie|banaan-rum roomijs|pinda crumble en banaanpapier | € | 10,50 |
Dessert van de week|creativiteit van onze chef-patissier | € | 10,50 |
Witte chocolade en mascarpone mousse|champagne|sinaasappel sorbet | € | 10,50 |
Kaasplank|Michel van Tricht|vijgenchutney|notenbrood | € | 14,50 |