A la carte kaart

 

Voorgerechten

 

Dun gesneden rode biet, gekonfijte groenten en geitenkaas10,50
“Salade” van King-crab,komkommer,Crème fraîche,frisse kruiden en gezouten citroen14,50
Carpaccio van ossenhaas (geplet),olijfolie,pijnboompitjes,rucola,Pecorino14,50
Zacht gegaarde bio-eendenlever paté,bereidingen van bietjes in zoetzuur15,50

Tussengerechten

Goed gevulde schaaldierensoep,dagvers bereid,met garnituur8,00
Gegrilde Coquille Saint-Jacques met buikspek,bereidingen van bloemkool,hazelnoot en een schuim van knoflook13,50
Proeverij van langoustine,loempia met rendang van eend en butternut pompoen met kokos15,50

 

Hoofdgerechten

Koolraap in zoutkorst gegaard met structuren van vergeten groenten en Madeira-truffel vinaigrette19,00
Dagverse vis van Jan van As Zeevishandel met een proeverij van groenten, aardappel en bijpassende saus of vinaigrette24,50
Duif uit de Anjou in twee bereidingen met gekonfijte aardse groenten en eigen braadjus met beukenzwammetjes26,50
Hertenrugfilet met cipolline,spruitjes,kweepeer en kastanje, met een veenbessen-wildsaus26,50
Tournedos met met steppegras, paddenstoelen en bosui, geserveerd met Bordelaise saus29,00
Zeetong a la meunièredagprijs

Nagerechten

Dessert van de dag, naar aanbod van verse producten van de markt en inspiratie van onze Patissier9,50
Crème Brûlée van appel en calvados, krullen gekonfijte bio-ganzenlever9,50
Moelleux van pure chocolade, choco-bros en roomijs van espresso10,50
Seizoensgebonden kaas, zorgvuldig samengesteld door onze chef12,50

 

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail