A la carte kaart

 

voorgerechten

Hollandse aspergesoep V5,95
Salade met gemarineerde witte en groene asperges met sesamdressing en gemarineerde bietjes V8,95
Bonbon van gerookte zalm met een brandade van schaaldieren9,95
Sashimi van tonijn met groene kruiden, gel van soja en wakame10,50
Gerookte eendenborst met paté van foie gras en mangochutney met ras el hanout11,95
Vitello tonato “Spijker stijl”12,50
Carpaccio van ossenhaas met oude Reypenaer, pesto, truffelmayonaise, pijnboompitten en rucola13,95

hoofdgerechten

Aziatische pittige groenteschotel met mie en noten V18,50
Gestoomd biologisch eitje met asperges, gegrilde eryngii en saus van gerookte knoflook van de B.G.E. V18,50
Biologische kemperhoenfilet met groene asperges en sjalotten-ossenstaartjus21,50
Gebakken kabeljauwfilet met jus de moutarde de Dijon22,50
Gebakken lamshaasjes met een jam van spek en aubergine noisette28,00
Tournedos “Rossini” 

29,00
Zeetong a la meunièredagprijs

nagerechten

Spijker coupe7,95
Aardbeien met basilicum, madeleines en mousse van pijnboompit en hazelnoot7,95
Pastel de nata met crème caramel8,50
Tompouce van rood fruit8,50
 Sinaasappelschuim met pure chocolademousse en semi freddo van mango en passievrucht8,95
 Kaasplateau met confiture van duindoornbes 10,50