A la carte kaart

Altijd Lekker

 

Gerookte zalm Mimosa met rode ui, ei, mayonaise en kappertjes met toast14,50
Hors d’oeuvre varié17,95
Jamón Ibérico met pickles en olijven19,50
Salade “Ceasar-stijl dressing” met croutons en Parmezaan10,00
   (€ 7,50 toelage gesauteerde kip of gamba’s)

Voorgerechten

Licht gebonden crèmesoep van flespompoenen (V)6,75
Diverse bereidingen van knolselderij (V)11,50
Gebakken kippenlevertjes spekjes en Calvados, met appel en balkenbrij12,50
Zalm-heilbotcarpaccio met een frisse salade en kruidenmayonaise13,50
Huisgemaakte wildpaté met cranberry compote14,50
Carpaccio van ossenhaas, Parmezaan en pijnboompitten14,75
King Crab poten met zilte groenten en een mayonaise van zeewier16,50
 Gesauteerde kikkerhammetjes in een tuinkruiden-knoflooksaus17,50

Hoofdgerechten

Canneloni van koolbladen, gevuld met paddenstoelen, bonencassoulet en een saus van Comté (V)19,50
Verse lintpasta met gewokte paddenstoelen in een romige saus (V)

gewokte gamba’s i.p.v. paddenstoelen tegen een meerprijs van

19,50

7,50

Rack van gepekeld speenvarken, geserveerd met een sauce Dijonnaise23,50
Dagverse vis van Jan van As Zeevishandel24,95
Gekonfijte eendenbout met vergeten groenten en een saus van cêpes26,00
Tournedos met Bordelaise saus en geschaafde rundermerg29,50
Duo van kalfshaas en kalfszwezerik met choronsaus31,00
Zeetong à la Meunière (500/600 gram)44,50

Nagerechten

Coupe ijs met Amaretto en karamel8,95
Dessert van de week10,50
Moelleux van chocolade met meerdere bereidingen van chocolade11,50
Kaasplateau, zorgvuldig samengesteld door onze chef12,50

 

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail