A la carte kaart
voorgerechten
paddenstoelenbouillon met manzanilla sherry en opgeslagen room V | € | 5,95 |
roquefort met peer, gerookte amandel en knolselderij van de B.G.E. V | € | 8,95 |
steak tartaar met gepocheerde eidooier en knoflookschuim | € | 10,50 |
gerookte paling met gelakt buikspek, komkommer, crème fraîche kaviaar | € | 11,50 |
ceviche van coquilles met crème van avocado, dragonmayonaise, parelcouscous en kiemen | € | 12,50 |
carpaccio van ossenhaas met pesto, pijnboompitten, parmezaan en rucola | € | 13,95 |
hoofdgerechten
prei van de B.G.E. met gebakken bloemkool, hazelnoot, saus van eekhoorntjesbrood en gefrituurde eidooier V | € | 19,95 |
gestoofd en gelakt iberisch ribvlees met gemarineerde ananas en pindasaus | € | 21,50 |
gewokte gamba’s met shi-i-take, gefrituurde uienringen en tai-soy dressing | € | 23,50 |
gebakken eendenborstfilet met honing en dukkah, wortelcompôte, schuim van bloemkool en amandel en gemberjus | € | 24,50 |
gegrilde tournedos met auberginekaviaar, gebonden ossenstaartjus en gepofte prei | € | 29,00 |
zeetong a la meunière | dagprijs | |
nagerechten
ananas met specerijen en karamel met yoghurtroomijs | € | 8,25 |
bereidingen van koffie, kardemom, limoen en mango | € | 8,50 |
witte chocolade panna cotta met een gelei van kersen en kamansisorbet | € | 8,95 |
kaasplankje met notenbrood en vijgenchutney | € | 10,50 |