A la carte kaart

 

voorgerechten

 

mosterd crèmesoep   5,95
gekonfijte “ratte” aardappel met geroosterd hennepzaad, een crème van vacherin mont d’or, mosterdmayonaise en frisse komkommer   8,50
gemarineerde zwaardvis met limoen, een gel van soja en dille   8,75
tartaar van kalf met eendenlever en een mayonaise van spekbokking   9,95
carpaccio ossenhaas met oude kaas, pijnboompitten en pesto 12,95
geroosterde langoustine met buffelmozzarella, tomaat, quinoa en basilicummayonaise 13,95

hoofdgerechten

geroosterde topinambur met een crème van hazelnoot, schorseneren, een puree van gebakken ui en een saus van oude kaas en salie18,50
gebakken eendenborst met hoi-sin, pistache, gebrande ui en een puree van tandoori wortel21,95
gebakken zeebaars met gebakken witlof, aardappel en kreeftensaus22,50
langzaam gegaarde kalfssukade met gebakken eendenlever, appel en een jus van pedro ximenez24,50
gebakken tournedos met kruidenboter27,50
zeetong a la meunièredagprijs

nagerechten

gemarineerde ananas met bereidingen van yoghurt6,95
warme appelbeignet met kaneelroomijs7,95
panna cotta van pure chocolade met zeezout en een schuim van white russian8,25
kaasplankje met vijgenchutney en notenbrood9,95
grand dessert9,95